Post by libniaweidisqoi on Feb 16, 2022 6:51:42 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mai mult hack de resurse ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Rtuhghhbhhdgjh
Îmi place, dar sunt prea mulți oameni în joc, când mă refer la oameni înseamnă ca, în timp ce fac mâncarea multă lume să vină și nu pot termina nivelul, mi-aș dori să meargă puțin mai încet, așa că am putea termina nivelul. Vă rugăm să reparați!
este prea greu și trebuie să o faci foarte repede😣 dezinstalat
Este oosom joc pentru toate gay-urile
Burger Shop معمولی klvl
este distractiv, dar și greu atunci când primești trei comenzi mari deodată, dar când pariezi la nivelurile spațiale, patru oameni sunt prea mult de înfruntat, mai ales când sunt comenzi mari.
Este distractiv și ușor de jucat, dar dacă vrei să treci de al 2-lea restaurant trebuie să plătești.
Doamne....il aveam acum cam 7 ani pe calculator ...de cand nu m.am jucat
Îmi place acest joc și mă face să provoc...
Jocul nu prea rău vreau să se îmbunătățească ceva
ca jocul, uneori greu de văzut diferența în numărul de chifteluțe, slănină care, la rândul său, îi înnebunește pe clienții când comanda este greșită
Burger Shop Casual amvu
Nu prea distractiv😕😕😕😕😕
Minunat 👍 dar de parcă nu-ți poate plăcea să te grăbești atât de repede și mai repede 😂🤨
Îmi place foarte mult acest joc. Nu am mai jucat acest joc de atâta vreme. Îmi dă nostalgie pentru că obișnuiam să joc asta în fiecare zi când eram copil.
foarteaaaa... joc plictisitor
Încercați să dețineți o afacere.
Este frumos și interesant jocul l-ai jucat de 2 ori
În regulă, dar din nou niște schimbări proaste și machiaj de toate culorile care decorează Burgerput muștar ketchup pe partea lui, toți vin imediat acum smoothie-uri cu mai mult decât ciocolată, care mă fac mai bine pentru oamenii din Trinidad și Tobago
E acceptabil
Acest joc a fost întotdeauna în afara vieții mele, mi-a plăcut întotdeauna. Este unul dintre jocurile care mi-au dat copilăria. Mulțumesc. Acest joc este o adevărată bijuterie
Super!!
Mi-a plăcut foarte mult
multe probleme tehnice
Burger Shop Casual amvu
prea multe reclame te rog sa rezolvi asta ma fac sa vreau sa dezinstalez acest joc.....
Real Piano Музыка wkc
WAYYYY la multe Adaugări și acolo TOATE aceeași familie și prieteni se dezinstalează
Nici nu merge bine e o porcărie nu-l descărcați și o pierdere de timp
foarte dragut
Chiar nu mi-a plăcut acest joc. Este cel mai prost joc
Indicațiile sunt subevaluate! Habar nu aveam ce să fac! Foarte frustrant!
Nu se va descărca 🤥
Joc interesant, relaxează mintea, dar până ajungi la nivelul înalt jocul nu se deschide.
Acest joc este foarte bun, dar nivelurile sunt atât de grele și clienții au răbdare scăzută. Nici măcar nu își așteaptă mâncarea 🤒 Asta mă face să urăsc acest joc
E foarte fain
Cel mai bun joc
Cel mai bun Și super bucurați-vă
Prea multe reclame
A fost super plictisitor