Post by libniaweidisqoi on Feb 16, 2022 6:39:57 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים זהב ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
זה כיף, אבל אני כן חושב שצריך יותר רמות ואזורים.
משחק מאוד יפה. מעניין מתי סוניק עבר לGameloft
Mr Autofire Laga itic
אני ממש מתגעגע למה שהיה המשחק כשיצא לראשונה לפני שנים. כשהחזרתי את המשחק הזה זה היה הרבה יותר גרוע. תחזור אחורה למה שהיה פעם
המשחק הזה מבריק ויש לו כל כך הרבה פוטנציאל. זה פלילי שלמשחק כל כך טוב יכולות להיות כל כך מעט רמות. סיימתי את זה תוך פחות מחודש ובמשך כמה שנים, אני פשוט משחזר רמות ישנות, אף פעם לא באמת משיג משהו. זה נטוש ולכן מגיע לו רק כוכב אחד, אבל אני לא יכול להביא את עצמי לעשות את זה.
הבוס של שלב 48 לא יכול לעבור ללא נזק כי כדורי הספייק קופצים מעליך ואז חוטפים נזק כאשר עוברים על הזנב שלך.
awsome, זה משחק טוב הלוואי שהוא היה מהיר יותר ברמה 2 אחרי המדריך בתחילת המשחק כי אני אוהב מהר!
לא טוב כמו המקור
זה בסדר לא רע אבל בסדר כי אתה לא מקבל הרבה רמות מהירות עבור סוניק. אני מרגיש שהם היו יכולים להוסיף יותר עבור רמות המהירות. זה שונה אבל החזר את הרמות של סוניק 1 עד 3 כל כך הרבה יותר טוב
אה
המשחק הזה יכול להפוך למשחק מעולה בלי אלה: 1) פיגור 2) לפעמים מגע לא מגיב. אגב, אני משתמש ב-Galaxy A5 2017.
זהו משחק מהנה שלמרבה הצער מתאפק בגלל שהדרישות של רמה 31 קשות מדי להשגה ולכן עוברים את הרמה. הלוואי שיכולתי להתקדם יותר כי אני כן נהנה מהמשחק.
הפקדים טובים. מוזיקה זה טוב. אבל נורא קצר. או להוסיף עוד רמות או מצב אינסופי אמיתי כמו שהיה לראנרס המקורי.
היה לי את המשחק הזה מאז שהוא יצא ואני לא מצליח להבין למה נועד העדכון האחרון. התיאור של העדכון חסר תועלת, ואין שום דבר חדש במשחק מאז שיצא לפני שלוש שנים...
זה משחק די כיף. אני בטוח שהם יכולים לעשות עם זה יותר אבל עדיין כיף ומאתגר. הלוואי שלא נצטרך לשלם כדי לשחק בו.
איך אני מקבל החזר
המשחק לא עבד בכלל
Sonic Runners Adventure juego Aventura leep
מְהִירוּת
הכל קורה מהר מאוד
אהבתי את המשחק הזה! זה כיף לשחק ומשהו שיעסיק אותך כשאתה משועמם, גם בלי מיקרוטרקציות, אז זה טוב. שווה כל שקל
תחזיר את המקורי בבקשה, זה מבאס אין לך הרבה דמויות אין לך הרבה בוסים המהירות היא גיהנום טהור. אני אוהב את הראשון יותר, שום דבר לא ישנה את דעתי.
מה לעזאזל קורה כאן? משחק קולי מהנה שנוצר במאה הזו? משחק gameloft בלי iap? המוח שלי פשוט התפוצץ
המשחק ממש מגניב ומזכיר לי את המשחק הקולי שהם הוציאו לפני זמן מה אבל הסירו אותו ויצאו עם המשחק הזה. יש לי בעיה אחת ענקית עם המשחק הזה והיא שאי אפשר לצייר אותו במצב לא מקוון מסיבה פראית כלשהי.
המשחק ed sonic הטוב ביותר עבור anbriob אוהב את הגרפיקה המשחק מדהים
חזרה טובה ל-Sonic Runners! באמת כבש את המשחק! אני מקווה לעוד דמויות ובמות. עריכה: הורדתי את הדירוג שלי מכיוון שהמשחק הזה לא עודכן כבר שנתיים ואין שמירת ענן... בכנות לא מרגיש שהוא שווה כסף בכלל
וואו
נהניתי מהעולם הראשון ומרמותיו, העולם השני לא היה ממש קשה מאשר כמה שהוא היה אוטומטי, ובעולם השלישי אני נענש על ידי ניסיון להימנע מחור עם 1000 הטבעות שלי ונפגע ממקדחה מנסה לצאת מזה, זה כל כך אוטומטי שאם אני מנסה להציל את עצמי ממוות, על ידי דפוק האוטומציה, אני מאבד את הטבעות שלי ואת המהירות שלי לזה. אני אוהב את המוזיקה והוויזואליה, אבל המשחק הזה הוא יותר אוטומטי מאשר כוחות קוליים
Sonic Runners Adventure juego Aventura leep
האם הם שיחקו אי פעם משחק קולי
הגעתי ל-2-1 וזה די טוב עד כה, יש רק 2 דברים שאפשר להוסיף כדי לשפר את המשחק. הדבר שאני רוצה יותר זה יותר ביטוי. כשהדמויות עושות אנימציית הניצחון שלהן פשוט יש להן פנים ריקות. זה יהיה נחמד אם יהיו להם כמה אנימציות פנים. הדבר השני שיכול לשפר את המשחק אבל הוא קצת אופציונלי הוא הגדרה גרפית. תודה אם תוסיף את אלה!
צריך יותר תוכן. אחרת משחק מצוין.
כיף גדול
אוהב את המשחק, אבל אין שמירת ענן באמת מסריח 👎
ממש אין תוכן חדש והכל או משעמם או ממהר. לא המשחק הקולי שלי
זה קרס בכל פעם שאני אתחול אותו
בתשלום, אבל צריך להיות מקוון! זה הרס את המשחק כי אני רוצה לשחק בו כשאני על הרכבת כדי להעביר את הזמן.
המשחק הזה כל כך כיף הורד אותו עכשיו זה קל הורד אותו עכשיו זה ממש כיף אתה תהנה ממנו כל כך שזה יהיה המשחק האהוב עליך הורד אותו עכשיו
משחק שבור. המשחק מתקלקל אחרי הבוס השני. למרות שניצחתי אותו פעמים רבות, זה לא נותן לי להתקדם לשלב הבא.
קשה מדי
המשחק הזה הוא יורש רדוד למשחק נהדר. ה-Sonic Runners המקורי, למרות שהם חופשיים לשחק ומלאים במיקרו-טרנזקציות לדמויות, היה משחק מהנה עם משחק מאתגר והרבה שירות מעריצים למעריצים. המשחק הזה מאוד בסיסי ונראה ומשחק גרוע יותר. Gameloft לא מצליח ללכוד את האהבה והאכפתיות שצוות סוניק הכניס למשחק המקורי. לרוע המזל, ה-Sonic Runners המקורי כבר לא ניתן לשחק בגלל השבתת השרתים. המשחק הזה אינו אלא חיקוי זול.
המשחק הזה כל כך מגניב! יש בו את כל הדברים שאי פעם דמיינתי!!!😃😃🙂🙂
ניסיון הגון, זה כיף למה שזה. עם זאת, זה לא מאוד ניתן להפעלה חוזרת, וזו הסיבה שאני נותן לו ציון בינוני. זה באמת יכול להשתמש במצב ריצה אינסופי או משהו כזה. אני די מופתע שאין כזה. למרות שהיא מותאמת יותר ופחות נפוחה מה-Sonic Runners המקוריים, הגרסה הזו פחות מעניינת ללא מצבים דמויי ארקייד, שרשור ציונים או לוחות הישגים. אני מקווה שיש מהדורה חדשה באופק, אבל אני בספק.
לא יכול לקבל את הכסף שלי בחזרה בעת הסרת ההתקנה
עד שאתה בחצי הדרך לרמה השנייה זה פשוט נהיה כל כך חוזר על עצמו
מרגיש כמו הורדה כללית ביחס ל-Runners המקורי, אבל בסך הכל, עדיין הסחת דעת ראויה כשאתה בדרכים.
זה לא רצים קוליים
המשחק הזה גרוע מאוד, קניתי אותו ולמרות שזה לא הרבה כסף, מתחרט עליו. לך במקום זאת, קבל אתחול מחדש של Sonic Runners. זה בחינם, יש לו משחק טוב יותר, יותר דמויות ופריטים, ויש לו אירועים תכופים.
זהו זה?! זה קצר מדי בדמויות, חברים ורמות! אני רוצה החזר!