Post by libniaweidisqoi on Feb 16, 2022 6:37:00 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokuj punkty ▞▞▞
▞▞▞ Vlinder Story: Dress up games 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę, ale chciałbym więcej strojów i mniej reklam Chcę więcej rzeczy, które nie są trzymane w reklamach Chciałbym więcej strojów za darmo, a nie w reklamach
Daje 5 bo gra jest spoko ale ma bardzo reklam i nie da się grać dobrze bo mama co moment reklamy ale ogulnie to spoko
Vlinder Story: Dress up games Dažādas spēles tzcy
Fajna gra ale strasznie dużo reklam😏 Pozdrawiam😁
Fajna
Naprawdę fajne słodkie rzeczy do zabawy
Całkiem nieźle, z wyjątkiem reklam
Super gra na polecam
Uwielbiam to za wiele reklam, ale cokolwiek
Dziwnów
Jest dobry
Nie pobierze go, ale wygląda trochę fajnie 🤨😐😑😶🤔🙄😏😮😯😒☹😲😫😌😔😕🙃😟😞😖🙁😟😦😧😩😬😳😵😠🤫
To gra między reklamami! Lol.. naprawdę usunąłem grę w ciągu pierwszych pół godziny, większość opcji makijażu jest zablokowana przez oglądanie reklam, czas reklam od 5 sekund do 30 sekund, postać nie jest trójwymiarowa, nie można zmienić profilu twarzy lub budowy ciała, więc nie jest to dla mnie przyjemne!
Vlinder Story: Dress up games Casual ornt
Ta gra jest okej
Ta gra jest naprawdę fajna i pozwala stworzyć dowolny strój, jaki tylko chcesz
Ta aplikacja jest dobra, ale proszę usunąć nadmiar reklam, dziękuję.
Bardzo zła gra
Vlinder Story: Dress up games Dažādas spēles tzcy
To dobra gra, niewiele reklam, więc tak, jest dobra
Fajna gra tylko za dużo reklam
Gra jest 9/10
Łatwa gra na początek. Ciesz się wybieraniem awatarów i ich ubieraniem. Niektóre zdania zostały napisane niepoprawnie. Mam ponad 30 lat, więc mam nadzieję, że starsze awatary będą miały młodsze awatary i bardziej odpowiednie stroje dla ich wieku. Mam problem ze znalezieniem linku, który przeniesie mnie z powrotem do aplikacji w celu sprawdzenia.
Super. Gra
Super grą!
Nawet nawet tylko dużo reklam
Ta gra jest dobra w łóżku
Hotel Frenzy: Home Design アドベンチャー znf
za dużo dodaje
Pobieranie trwa zbyt długo. Próbuję teraz zagrać w tę grę
4 r 5
🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😍😍😍😍😍.
to świetna zabawa, absolutnie kocham tę grę, jest najlepsza, gdy nie masz Wi-Fi, ale żałowałem, że więcej ubrań nie wymaga reklam. ☆☆☆☆☆.
Super ta gra, ale nie wiem od którego sięzaczyna *++*+*jhjssjhsjzhzhsznnnnnnnzjjznzjjjjjjjjah zbyt dużo czasu wolnego czasu wybiegu co mam robić, aby się przygotowywać, aby się maskować chce
❤️ ♥ ️.
Okropna to głupia gra, której pobieranie trwa zbyt długo, a dziewczyna, której nawet nie uczesasz, weź to ode mnie, nie pobieraj tej gry
nie lubię tej gry, ponieważ nie można jej pobrać na mój telefon😠
Tyle reklam. Nie mogę nawet grać w tę grę. Co 20 sekund otrzymujesz 30 sekundową reklamę. Niedorzeczny. Nie widziałem nawet opcji zapłaty, aby je usunąć.
Ta gra jest niesamowita!! Ma dla mnie problem z lagami, ale poza tym jest to naprawdę dobra gra!
Ta gra po prostu nie jest dla mnie, to tylko sposób, w jaki rzeczy wyglądają.
Jest ok
Bardzo fajna aplikacja, jedyny minus jest taki, że trzeba prawie wszytko mieć za reklamy
Jest super
Vlinder Story: Dress up games Casual ornt
dobra gra
Jest spk ale wszystko za reklamy